Tarjoiluohjeet Oslo-Pattaya-Shiraz

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Oslo-Pattaya-Shiraz

Ateria 1 – Oslo: Haudutettua lohta, kevään kasviksia ja tilli-majoneesi (G, M, K)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile tilli-majoneesi erikseen kylmänä.

Ateria 2 – Pattaya: Possu-munakoisocurry ja korianteririisiä (G, M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität curryn paistinpannussa ja korianteririisin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Shiraz: Kofte Sabzi –Kasvispullat aromaattisessa tomaattikastikkeessa, tillillä ja herneillä rikastettua sahramiriisiä ja tahinijugurttia (G, L, V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität kasvispullat paistinpannussa ja sahramiriisin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile tahinijugurtti erikseen kylmänä.

VARAA SEURAAVA MATKA >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *