Tarjoiluohjeet Pääsiäismenu

Kiitos, että lähdit Makumatkalle Roomaan!

Alla pääsiäismenun tarjoilu- ja lämmitysohjeet viinisuosituksineen, joita löytyy varsin kattavasti pk-seudun Alkoista.

Hyvää ruokahalua!

Antipasti: Tonnikalarillette ja sour dough crostineja (Sisältää: K, S, KM, M, G)
Viinisuositus: Villa Valentina Organic Pinot Grigio 12,48€

Tarjoile rillette suoraan jääkaapista tai halutessasi anna sen lämmetä hiukan huoneenlämmössä. Crostinit voit halutessasi lämmittää pikaisesti leivänpaahtimella.

Primi Piatti: Orzo -pastaa, kevään kasviksia eli herneitä, parsaa, artisokkaa sekä parmesan juustoa (Sisältää: G, M, KM)
Viinisuositus: Villa Valentina Il Classico Bianco Organic 14,98€

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä

Secondi: Punaviinissä haudutettua karitsanpotkaa ja tryffliöljyllä rikastettua valkopapumuhennosta (Sisältää: M, Se, Su)
Viinisuositus: Femar Vini Gran Appasso 12,98€

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä

Dolce: Spuma di Cioccolata eli Suklaamousse hasselpähkinöillä (Sisältää: M, L, P, SP)
Viinisuositus: Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry 11,99€

Tarjoile jälkiruoka jääkaappikylmänä.

One thought on “Tarjoiluohjeet Pääsiäismenu

  1. Pia says:

    Suurkiitos pääsiäismenusta! Syötiin se tänään yhdessä naapurin kanssa, jolta loppuivat ylistyssanat, tykkäsi niin valtavasti – kuten tietysti mekin. Ainoa kysymys: Miksi papumuhennos olikin papuja. Ei silti, että se olisi haitannut nautintoa.

Comments are closed.