Tarjoiluohjeet Pariisi-Hokkaido-Chengdu

Pariisi: Vasikanposkea punaviinikastikkeessa ja perunapureeta (Sisältää: M, Su)

Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Lämmitä muusi erikseen kattilassa maitotilkan kanssa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Hokkaido: Miso-marinoitua lohta, seesamilla maustettua pinaattia ja inkivääriä (Sisältää: K, SP, SS)

Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile inkivääri erikseen  kylmänä.

Chengdu: Chili vuorelta metsästettyä kanaa – paahdettujen chilien kanssa wokattua kanaa, raikas kurkkusalaatti ja riisiä (Sisältää: KM, Ä, SP, SS)

Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä – tässä tapauksessa suosittelen että lämmität Kanawokin ja riisin erillisillä pannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *