Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Pariisi-Napoli-Marseille
Ateria 1 – Pariisi: Coq au vin ja lehtipersiljalla maustettua riisiä (G, L)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität kukon paistinpannussa ja riisin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Ateria 2 – Napoli: Gnocchi alla Sorrentina – Tomaatin, basilikan ja mozzarellan kanssa haudutettuja gnoccheja (L, V)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Ateria 3 – Marseille: Ranskalainen kalakeitto ja rouille (G, K, L)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa tai liedellä sopivan kokoisessa kattilassa. Lusikoi rouille lämpimän keiton päälle juuri ennen tarjoilua.
Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla PARIISI-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla PARIISI-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 12.7.2020 saakka.