Tarjoiluohjeet Pariisi-San Marino-Fès

Pariisi: Murea ankankoipiconfit, tummaa omenakastiketta ja perunamuusia (Sisältää: M)

Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

San Marino: Yrtti-öljyssä kypsennettyä kummeliturskaa, pinaattia ja perunaa (Sisältää: K)

Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Fès: Marokkolainen kasvis-linssipata, tomaatti-yrttibulguria ja korianterijogurttia (Sisältää: M, L, V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität kasvis-linssipadan paistinpannussa ja tomaatti-yrttibulgurin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile korianterijogurtti erikseen kylmänä.