Tarjoiluohjeet Pattaya-Kapkaupunki-Fès

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Pattaya-Kapkaupunki-Fès

Ateria 1 – Pattaya: Possu-munakoisocurry ja korianteririisiä (G, M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität curryn paistinpannussa ja korianteririisin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 2 – Kapkaupunki: Grillattua kanaa piri-piri kastikkeella, coleslaw, mausteisia lohkoperunoita (G, M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile coleslaw erikseen kylmänä.

Ateria 3 – Fès: Marokkolainen kasvis-linssipata, tomaatti-yrttibulguria ja korianterijogurttia (V, L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität kasvis-linssipadan paistinpannussa ja tomaatti-yrttibulgurin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile korianterijogurtti erikseen kylmänä.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla PATTAYA-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla PATTAYA-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 2.5.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>