Peking: Kiinalaista sitruunakanaa ja kokojyväriisiä
Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Rodos: Stifado – kreikkalainen naudanlihapata, kokojyvävehnää, marinoitua paprikaa ja tsatsikia . Laktoosi on jugurtissa, joten ilman sitä laktoositon. (Sisältää: G, M, L, Su)
Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa.
Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä– tässä tapauksessa suosittelen että lämmität lihapadan ja vehnän erillisillä pannuilla ja lisäät pannuun tai uunivuokaan tilkan vettä, jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
* Pisa: Ricotta- ja kesäkurpitsatäytteiset cannellonit (L, M, Km)
Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.