Tarjoiluohjeet Peking-Rodos-Beirut

Peking: Kiinalaista sitruunakanaa ja kokojyväriisiä

Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Rodos: Stifado – kreikkalainen naudanlihapata, kokojyvävehnää, marinoitua paprikaa ja tsatsikia . Laktoosi on jugurtissa, joten ilman sitä laktoositon. (Sisältää: G, M, L, Su)

Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa.

Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä– tässä tapauksessa suosittelen että lämmität lihapadan ja vehnän erillisillä pannuilla ja lisäät pannuun tai uunivuokaan tilkan vettä, jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Beirut: Maghmour- Lebanonilainen munakoiso-kikhernepata ja vermiselli riisi (Sisältää: P)

Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa.

Halutessasi voit lämmittää annoksen myös kattilassa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *