Tarjoiluohjeet Pariisi-Oslo-Fès

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Pariisi-Oslo-Fès

Ateria 1 – Pariisi: Ankkaconfit, tumma omenakastike, perunapuree (P, Su)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös uunissa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 2 – Oslo: Yrtti-öljyssä kypsennettyä kummeliturskaa, pinaattia ja perunaa (K)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile tilli-majoneesi erikseen kylmänä.

Ateria 3 – Fès: Marokkolainen kasvis-linssipata, tomaatti-yrttibulguria ja korianterijogurttia (G, M, L, V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität kasvis-linssipadan paistinpannussa ja tomaatti-yrttibulgurin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile korianterijogurtti erikseen kylmänä.

VARAA SEURAAVA MATKA >>