Tarjoiluohjeet Riika-Tallinna-Hawaii

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Riika-Tallinna-Hawaii

Ateria 1 – Riika: Lohipullat, parsakaalia, kermaperunat ja tillikermaviili (G, L, K)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität lohipullat ja parsakaalin paistinpannuilla ja kermaperunat erillisellä pannulla joko liedellä tai mieluiten uunissa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile tillikermaviili erikseen kylmänä.

Ateria 2 – Tallinna: Punajuuripestossa pyöräytettyä pastaa, grillattua kanaa ja rakuuna-aiolia (L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität pastan ja kanan erillisillä paistinpannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile rakuuna-aioli erikseen kylmänä.

Ateria 3 – Hawaii: Kalua possu ja papuriisi (G, L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität possun paistinpannussa ja papuriisin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla TALLINNA-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla TALLINNA-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 4.5.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>