Tarjoiluohjeet Rio de Janeiro-Goa-Toscana

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Rio de Janeiro-Goa-Toscana

Ateria 1 – Rio de Janeiro: Feijoada eli brasilialainen papu-lihapata, appelsiinilla maustettu kokojyväriisi, appelsiini-korianteri-salaatti (G, M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tässä tapauksessa suosittelemme että lämmität lihapadan ja riisin erillisillä pannuilla ja lisää pannuun tilkan vettä, jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile appelsiini-korianteri salaatti kylmänä.

Ateria 2 – Goa: Kala-linssisalaatti – Garam masala-paahdettua lohta, punaisia linssejä, mangoa, mausteista paahdettua kukka- ja parsakaalia, lime-jogurttia (G, L, K)

Lämmitysohje

Tämän annoksen voit tarjoilla joko kylmänä suoraan jääkaapista tai halutessasi voit lämmittää lohen joko pannulla tai mikrossa keskilämmöllä. Lusikoi kylmä jugurttikastike salaatin päälle juuri ennen tarjoilua. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Toscana: Gnocchi-parsapaistos, lehtikaalia, parmesan juustoa, kirsikkatomaatteja, basilikaa, pinjansiemeniä ja rucola-aiolia (L, P, V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa– Jos lämmität annoksen uunissa suosittelen lisäämään uunivuokaan tilkan vettä jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile Rucola-aioli kylmänä.

VARAA SEURAAVA MATKA >>