Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Rio de Janeiro-Goa-Toscana
Ateria 1 – Rio de Janeiro: Feijoada eli brasilialainen papu-lihapata, appelsiinilla maustettu kokojyväriisi, appelsiini-korianteri-salaatti (G, M)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tässä tapauksessa suosittelemme että lämmität lihapadan ja riisin erillisillä pannuilla ja lisää pannuun tilkan vettä, jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Tarjoile appelsiini-korianteri salaatti kylmänä.
Ateria 2 – Goa: Kala-linssisalaatti – Garam masala-paahdettua lohta, punaisia linssejä, mangoa, mausteista paahdettua kukka- ja parsakaalia, lime-jogurttia (G, L, K)
Lämmitysohje
Tämän annoksen voit tarjoilla joko kylmänä suoraan jääkaapista tai halutessasi voit lämmittää lohen joko pannulla tai mikrossa keskilämmöllä. Lusikoi kylmä jugurttikastike salaatin päälle juuri ennen tarjoilua. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Ateria 3 – Toscana: Gnocchi-parsapaistos, lehtikaalia, parmesan juustoa, kirsikkatomaatteja, basilikaa, pinjansiemeniä ja rucola-aiolia (L, P, V)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa– Jos lämmität annoksen uunissa suosittelen lisäämään uunivuokaan tilkan vettä jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Tarjoile Rucola-aioli kylmänä.