Tarjoiluohjeet Rooma-Bangkok-Tunis

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Rooma-Bangkok-Tunis

Ateria 1 – Rooma: Karitsan paistia tummassa timjamikastikkeessa, sahramirisottoa ja tomaatti-mozzarellasalaattia (G, L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä – tässä tapauksessa suosittelen että lämmität lihapadan ja risoton erillisillä pannuilla ja lisää pannuun tai uunivuokaan tilkan vettä jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile tomaatti-mozzarellasalaatti kylmänä

Ateria 2 – Bangkok: Karamellipossua, basmatiriisiä ja thai-coleslawta (G, M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä– tässä tapauksessa suosittelen että lämmität lihapadan ja riisin erillisillä pannuilla ja lisää pannuun tai uunivuokaan tilkan vettä jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile Thai-coleslaw kylmänä

Ateria 3 – Tunis: Seitsemän kasviksen couscous  – sahramilla maustettua couscousia ja sitruunaista kasvis- kikhernepataa (M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä – tässä tapauksessa suosittelen että lämmität kasvispadan ja couscousin erillisillä pannuilla ja lisää couscousin pannuun tilkan vettä jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Makumatka toivottaa sinulle erinomaista pääsiäistä ja terveyttä. Palvelemme koko pääsiäisen ajan verkkokaupassa 24/7 ja toimitukset rullaavat niin lauantaina kuin 2. Pääsiäispäivänäkin.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla PERJANTAI-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla PERJANTAI-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa pääsiäisen ajan 13.4.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>

3 thoughts on “Tarjoiluohjeet Rooma-Bangkok-Tunis

 1. Leena Kottonen says:

  Hei,
  Kiitos tiedosta ja luulin jo, että ruoka jää tulematta kun
  Huomasin, että osoite oli väärin
  Pitää olla Hepokuja 3-5 A 7 Vantaa

 2. Laura says:

  Ruuat maistuivat myös lapsille. Annokset melko pienet, lihaa sopivasti mutta lisukkeita olisi saanut olla selvästi enemmän.

Comments are closed.