Tarjoiluohjeet Rooma-Karibia-Bali

1. Rooma: Karitsan paistia tummassa timjamikastikkeessa, sahramirisottoa ja tomaatti-mozzarellasalaattia (Sisältää: M, L, Su)

Lämmitysohjeet

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä – tässä tapauksessa suosittelen että lämmität lihapadan ja risoton erillisillä pannuilla ja lisää pannuun tai uunivuokaan tilkan vettä jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile tomaatti-mozzarellasalaatti kylmänä.

2. Karibia: Karibialaista rantakanaa – Mausteista grillattua kanaa, papuriisiä papaya salaattia ja friteerattua plantaania (Sisältää: SP)

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä– tässä tapauksessa suosittelen että lämmität kanan ja riisin erillisillä pannuilla ja lisää pannuun tai uunivuokaan tilkan vettä jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile papaya salaatti kylmänä

3. Bali: Nasi Goreng eli paistettua riisiä ja kasviksia sekä paistettu kananmuna (Sisältää: KM, SP, SS)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile sweet chili kastike erikseen kylmänä.

1 thoughts on “Tarjoiluohjeet Rooma-Karibia-Bali

  1. Asta Vartiainen says:

    Mikä loistava valonsäde tämän synkän korona- ja kaamossynkkyyden keskellä, kiitos! Kohtelias nuori mies toi ruoat ajallaan. Ruoka oli maistuvaa ja sitä oli valtavan paljon. Jäi vielä huomiseksikin.

Comments are closed.