Tarjoiluohjeet Savonlinna-Casablanca-Bangkok

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Savonlinna-Casablanca-Bangkok

Ateria 1 – Savonlinna: Paistettuja muikkuja, perunamuusia, mummon kurkkuja ja sinappi-tillikermaviiliä (L, K)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität muikut paistinpannussa ja muusin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile kurkut ja kermaviilikastike erikseen kylmänä.

Ateria 2 – Casablanca: Kanataginea ja aprikoosi-yrtticouscousia (M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität padan paistinpannussa ja couscousin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Bangkok: Massaman curry – Perunaa, maapähkinää, sokeriherneitä, kikherneitä, porkkanaa ja basmatiriisiä (G, M, VE, P)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität curryn paistinpannussa ja riisin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla SAVONLINNA-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla SAVONLINNA-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 23.4.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>