Tarjoiluohjeet Savonlinna-Peking-Firenze

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Savonlinna-Peking-Firenze

Ateria 1 – Savonlinna: Paistettuja muikkuja, perunamuusia, mummon kurkkuja ja sinappi-tillikermaviiliä (L, K)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität muikut paistinpannussa ja muusin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile kurkut ja kermaviilikastike erikseen kylmänä.

Ateria 2 – Peking: Appelsiinin kuorella maustettua hapanimelä kanaa ja riisiä (G, M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität hapanimelä kanan paistinpannulla ja riisin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Firenze: Kasvis minestrone – Pestolla maustettu tuorejuusto ja foccacia krutongit (L, V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa tai liedellä sopivan kokoisessa kattilassa. Lusikoi tuorejuusto ja ripottele foccacia krutongit lämpimän keiton päälle juuri ennen tarjoilua. 

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla SAVONLINNA-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla SAVONLINNA-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 11.5.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>