Tarjoiluohjeet Seoul-Sevilla-Cinque Terre

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Seoul-Sevilla-Cinque Terre

Ateria 1 – Seoul: Korealainen härkäbulgogi, grillattuja kasviksia ja sinapinsiemenaiolia (G, M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität härkäpadan paistinpannussa ja kasvikset erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile sinapinsiemanaioli erikseen kylmänä.

Ateria 2 – Sevilla:  Grillattua lohta, aiolia, romescoa, parsaa ja savupaprikalla maustettuja varhaisperunoita (G, M, K, P, sis. mantelia)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität lohen ja varhaisperunat erillisillä paistinpannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile aioli ja romesco erikseen kylmänä.

Ateria 3 – Cinque Terre: Parsa risotto – Sesongin parsalla ja Parmesan juustolla rikastettua risottoa (G, L, V) 

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla SEVILLA-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla SEVILLA-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 16.7.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>