Tarjoiluohjeet Shiraz-Kiev-Berliini

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Shiraz-Kiev-Berliini

Ateria 1 – Shiraz: Kofte Sabzi –Kasvispullat aromaattisessa tomaattikastikkeessa, tillillä ja herneillä rikastettua sahramiriisiä ja Tahinijugurttia (G, L, V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität kasvispullat paistinpannussa ja sahramiriisin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile tahinijugurtti erikseen kylmänä.

Ateria 2 – Kiev: Borssikeitto savukyljellä ja smetanalla (G, L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa tai liedellä sopivan kokoisessa kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Lusikoi smetana lämpimän keiton päälle juuri ennen tarjoilua. 

Ateria 3 – Berliini: Currywurst, lohkoperunoita ja appelsiinihapankaalia (G, M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität currywurstit ja lohkoperunat erillisillä paistinpannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile curry kastike ja appelsiinihapankaali erikseen kylmänä.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla BERLIINI-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla BERLIINI-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 29.4.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>