Tarjoiluohjeet Sumatra-Marseille-Kyoto

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Sumatra-Marseille-Kyoto

Ateria 1 – Sumatra: Rendangpataa, kookos-korinateririisiä ja kirkasta kaali-porkkanasalaattia (G, M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität curryn paistinpannuilla ja riisin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile salaatti erikseen kylmänä.

Ateria 2 – Marseille: Ranskalainen kalakeitto ja rouille (G, K, L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa tai liedellä sopivan kokoisessa kattilassa. Lusikoi rouille lämpimän keiton päälle juuri ennen tarjoilua. 

Ateria 3 – Kyoto: Misoglaseerattua munakoisoa, lämmintä kvinoa-linssisalaattia ja ponzudressing (G, M, V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität munakoison paistinpannussa ja kvinoa-salaatin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile ponzudressing erikseen kylmänä.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla MARSEILLE-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla MARSEILLE-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 26.4.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *