Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Sumatra-Marseille-Roquefort
Ateria 1 – Sumatra: Rendangpataa, kookos-korinateririisiä ja kirkasta kaali-porkkanasalaattia (G, M)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität curryn paistinpannuilla ja riisin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Tarjoile salaatti erikseen kylmänä.
Ateria 2 – Marseille: Ranskalainen kalakeitto ja rouille (G, K, L)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa tai liedellä sopivan kokoisessa kattilassa. Lusikoi rouille lämpimän keiton päälle juuri ennen tarjoilua. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Ateria 3 – Roquefort: Roquefort salaatti – Murustettua Roquefort-sinihomejuustoa, paahdettua porkkanaa, pinaattia, saksanpähkinää, pikkelöityä sipulia, paahdettuja rypäleitä ja yrttiöljyä (G, P, V)
Lämmitysohje
Voit nauttia annoksen sellaisenaan tai lämmittää porkkanat nopeasti paistinpannulla. Sekoita kastike salaatin kanssa rasiassa tai kulhossa ja nostele porkkanat salaatin päälle.