Tarjoiluohjeet Tokio-Bangkok-Kreeta

Tokio: Soija-seesampaahdettua merilohta, lämmin nuudeli-kasvissalaatti ja gomadressing (M, K)

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität lohen paistinpannussa ja nuudeli-kasvissalaatin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Tarjoile Goma kastike erikseen kylmänä.

Bangkok: Karamellipossua, basmatiriisiä ja thai-coleslawta (G, M)

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä– tässä tapauksessa suosittelen että lämmität lihapadan ja riisin erillisillä pannuilla ja lisää pannuun tai uunivuokaan tilkan vettä jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile Thai-coleslaw kylmänä.

Kreeta: Kreikkalainen kasvis-Moussaka ja raikas kurkku-minttu salaatti (L, V)

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

One thought on “Tarjoiluohjeet Tokio-Bangkok-Kreeta

Comments are closed.