Tarjoiluohjeet Tokio-Hua Hin-Rooma


Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Tokio-Hua Hin-Rooma

Ateria 1 – Tokio: Beef Donburi – Paistettuja lihasuikaleita sushiriisin päällä pikkelöidyn inkiväärin, paistetun kananmunan ja kevätsipulin kanssa (M, G)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile inkivääri erikseen kylmänä.

Ateria 2 – Hua Hin:  Thaimaalaista Cashew kanaa – Wokissa paistettua kanaa, kasviksia ja paahdettuja cashewpähkinöitä tarjoiltuna basmatiriisin kanssa (G, M, P)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä – tässä tapauksessa suosittelen, että lämmität Kanawokin ja riisin erillisillä pannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Rooma: Ricotta juustolla ja pinaatilla täytettyjä ravioleja, aurinkokuivattuja tomaatteja, parsaa, rucolaa ja parmesan juustoa (V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla TOKIO-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla TOKIO-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 23.7.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>