Tarjoiluohjeet Tokio-Moskova-Rooma

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Tokio-Moskova-Rooma

Ateria 1 – Tokio: Tyahan Ankkaa – Rapeita ankan suikaleita mausteisen paistetun riisin kanssa (KM, SP, G, Ä)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 2 – Moskova: Stroganoff – Lihasuikaleita, sieniä ja suolakurkkua kermaisessa kastikkeessa ( M, L, S)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Rooma:  Ricotta juustolla ja pinaatilla täytettyjä ravioleja, aurinkokuivattuja tomaatteja, rucolaa ja parmesan juustoa (G, M, L, KM)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

VARAA SEURAAVA MATKA >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *