Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Tokio-Moskova-Rooma
Ateria 1 – Tokio: Tyahan Ankkaa – Rapeita ankan suikaleita mausteisen paistetun riisin kanssa (KM, SP, G, Ä)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Ateria 2 – Moskova: Stroganoff – Lihasuikaleita, sieniä ja suolakurkkua kermaisessa kastikkeessa ( M, L, S)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Ateria 3 – Rooma: Ricotta juustolla ja pinaatilla täytettyjä ravioleja, aurinkokuivattuja tomaatteja, rucolaa ja parmesan juustoa (G, M, L, KM)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.