Tarjoiluohjeet Toulouse-Kreeta-Marseille

Toulouse: Cassoulet pata – Tomaatti kastikkeessa haudutettua ankan koipea, pekonia, makkaraa ja papuja.

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Kreeta: Kreikkalainen kasvis-Moussaka ja raikas kurkku-minttusalaatti (M, L, V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile kurkku-minttusalaatti erikseen kylmänä.

Marseille: Ranskalainen kalakeitto ja rouille (Si, Ä, K, S, KM, Se)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa tai liedellä sopivan kokoisessa kattilassa. Lusikoi rouille lämpimän keiton päälle juuri ennen tarjoilua. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

VARAA SEURAAVA MATKA >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *