Tarjoiluohjeet Toulouse-Osaka-Beirut

Toulouse: Cassoulet pata – Tomaatti kastikkeessa haudutettua ankankoipea, pekonia, makkaraa ja papuja (Sisältää: Se )

Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Osaka: Hiillostettua teriyakikanaa, grillattua pak choita ja kauden kasviksia sekä (Sisältää: SP, SS, S, KM)

Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa.

Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä – tässä tapauksessa suosittelen että lämmität kanan ja riisin erillisillä pannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile togarashiaioli kylmänä

Beirut: Maghmour- Lebanonilainen munakoiso-Kik herne pata ja vermiselli riisi (Sisältää: G, P, Ve)

Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa.

Halutessasi voit lämmittää annoksen myös kattilassa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *