Tarjoiluohjeet Toulouse-Sardinia-San Jose

Toulouse: Paistettua vuohenjuustoa, hunajapaahdettuja juureksia ja saksanpähkinä-pestoa (M, L, KM, P)

Lämmitysohje Parhaiten annoksen nautit kylmänä suoraan jääkaapista – lusikoi kastike annoksen päälle juuri ennen tarjoilua.

Sardinia: Kanitäytteisiä ravioleja kermaisessa salvia Peccorino juustokastikkeessa. (G, KM, M, L, P)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

San Jose: Mausteista kana salaattia mangolla, maissilla, kvinoalla ja mangomajoneesilla (KM, S) 

Lämmitysohje

Voit nauttia aterian kylmänä suoraan jääkaapista tai halutessasi lämmittää kana erikseen pannulla tai mikrossa keskilämmöllä – tarjoile mangomajoneesi salaatin rinnalla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

VARAA SEURAAVA MATKA >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.