Tarjoiluohjeet Tukholma-Mumbai-Limassol

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Tukholma-Mumbai-Limassol

Ateria 1 – Tukholma: Rapuskagen-salaatti – Omena-katkarapuskagen, varhaisperunaa, pikkelöityä sokerihernettä, keitetty kananmuna ja salaativersoja sekä mallasleipää (K, M, Annoksen voi nauttia myös gluteiinittomana, leipä on pakattu erikseen.)

Lämmitysohje

Voit nauttia aterian sellaisenaan kylmänä. Annostele osat lautaselle ja nostele skagensekoitus leivän päälle.

Ateria 2 – Mumbai: Kana Biriyani ja limejogurttia (G, L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile jugurttikastike erikseen kylmänä.

Ateria 3 – Limassol: Pitkään haudutettu Kyproslainen kasvispata, yrttiriisiä ja grillattua halloumia (G, L, V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla TUKHOLMA-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla TUKHOLMA-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 25.4.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *