Tarjoiluohjeet Valencia-Ateena-Ho Chi Minh City

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Valencia-Ateena-Ho Chi Minh City

Ateria 1 – Valencia: Paella Valenciana – Espanjainen riisi-äyriäispata, aiolia ja tomaatti-sipulisalaattia (G, M, K)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile aioli ja tomaatti-sipulisalaatti erikseen kylmänä.

Ateria 2 – Ateena: Fasolada – Perinteinen Kreikkalainen papu-tomaattikeitto. Paahdettua hapanjuurileipää ja feta dippiä (V, L, Leipä on pakattu erikseen – annoksen voi nauttia myös gluteiinittomana)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös kattilassa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Voit paahtaa leivän kevyesti pannulla tai leivänpaahtimessa.

Tarjoile feta dippi erikseen kylmänä.

Ateria 3 – Ho Chi Minh City: Ga Koh Gung – Vietnamilaista inkiväärikanaa jasminriisin kanssa (G, M, K)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös liedellä keskilämmöllä erillisissä paistinpannuissa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

VARAA SEURAAVA MATKA >>