Tarjoiluohjeet Valencia-Los Angeles-Casablanca

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Valencia-Los Angeles-Casablanca

Ateria 1 – Valencia: Paella Valenciana – Espanjainen riisi-äyriäispata, aiolia ja tomaatti-sipulisalaattia (G, M, K)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile aioli ja tomaatti-sipulisalaatti erikseen kylmänä.

Ateria 2 – Los Angeles:  Cobb salaatti – Keitetty kananmuna, rapsakkaa pekonia, grillattua broilerin sisäfileetä, avokadoa, tomaattia, salaatinversoja ja aurajuustoa (G, L)

Lämmitysohje

Voit nauttia annoksen sellaisenaan tai lämmittää broilerin sisäfileet nopeasti paistinpannulla. Nostele broileri salaatin päälle. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Casablanca: Tagine – sitruunaista kanapataa vihreillä oliiveilla ja aprikoosi-yrtticouscousia (M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität kanataginen paistinpannussa ja aprikoosi-yrtticouscousin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla VALENCIA-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla VALENCIA-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 13.7.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>