Tarjoilu- ja lämmitysohjeet New Orleans-Firenze-Marseille
Ateria 1 – New Orleans: Kana-Jambalaya – Mehukas paistos maustetusta kanasta, riisistä ja kasviksista. Cajun-aiolia (KM, S)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Tarjoile Cajun-aioli erikseen kylmänä.
Ateria 2 – Firenze: Gnocchi florentine – Peruna gnoccheja, pinaattia ja herkkusieniä juustokastikkeessa (G, M, L, KM)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Ateria 3 – Marseille: Ranskalainen kalakeitto ja rouille (Si, Ä, K, S, KM, Se)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa tai liedellä sopivan kokoisessa kattilassa. Lusikoi rouille lämpimän keiton päälle juuri ennen tarjoilua. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.