Tarjoiluohjeet Mexico-Valencia-Bordeaux

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Mexico-Valencia-Bordeaux

Ateria 1 – Mexico: Mureaa härkää maapähkinä-mole-kastikkeessa, maissi-bataatti salaattia ja mausteista riisiä (G, M, P)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität härkäpadan paistinpannussa ja riisin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile maissi-bataatti salaatti erikseen kylmänä.

Ateria 2 – Valencia: Paella Valenciana – Espanjainen riisi-äyriäispata, aiolia ja tomaatti-sipulisalaattia (G, M, K)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile aioli ja tomaatti-sipulisalaatti erikseen kylmänä.

Ateria 3 – Bordeaux: Ruokaisa Ranskalainen maalaissalaatti, rapeita kevät kasviksia, uutta perunaa ja vuohenjuustoa (G, L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen nautit kylmänä suoraan jääkaapista – lusikoi kastike annoksen päälle juuri ennen tarjoilua.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla MEXICO-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla MEXICO-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 7.5.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *