Uuden vuoden Makumatkan tarjoiluohjeet

Tukholma: Katkarapu Skagen ja saaristolaisleipää (Sisältää: G, Ä, KM, S, M)

Tarjoile annos kylmänä – lusikoi ravut paahdettujen leipäviipaleiden päälle ja tarjoile sitruunaviipaleen kera.

Lontoo: Paahtopaistia, parempaa perunasalaattia metsäsienillä ja sinappikastiketta (Sisältää: M, KM, S, Se)

Voit tarjoilla annoksen kylmänä – viipaloi liha ohuiksi viipaleiksi ja tarjoile se kylmän perunasalaatin ja sinappikastikkeen kanssa. Voit myös lämmittää lihan paistinpannulla tai uunissa keskilämmöllä (160C n. 8-15min) ja anna sen vetäytyä hetki ennen viipalointia.

Rooma: Talvinen mozzarellasalaatti paahdetun paprikan ja rapeiden polenta krutonkien kanssa (Sisältää: L, M)

Voit tarjoilla annoksen kylmänä suoraan jääkaapista tai halutessasi lämmittää polenta-krutongit paistinpannulla tai uunissa keskilämmöllä. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *