Kolmen ruokalajin Ystävänpäivä aterian tarjoiluohjeet

Tervetuloa Makumatkan kolmen ruokalajin Ystävänpäivä aterialle

Alkuruokana teillä on Perunablini, savulohitartar, sienisalaattia, smetanaa ja venäläistyyppisiä suolakurkkuja. Lämmitä blinit paistinpannussa tai mikrossa keskilämmöllä ja tarjoile lisukkeet kylminä.

Peche alla Ligure: Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla. Voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa. Huom. astia ei ole uuninkestävä.

Steak Provencale: Pihvi toimitetaan paistettuna, mutta sisältä raakana. Ota pihvi noin yksi tunti ennen kypsentämistä huoneenlämpöön. Kypsennä haluamaasi kypsyyteen 170c esilämmitetyssä uunissa tai pannulla. Uunista riippuen mediumkypsyyden saavutat 8-10 minuutissa. Lämmitä lisuke ja kastike paistinpannulla tai mikrossa. Kuivumisen estämiseksi pihvi on voideltu voilla, mutta voit halutessasi laittaa pinnalle pienen nokareen voita.

Falafel, sahramiriisiä ja punajuurihummus Lämmitä falafel ja riisi keskilämmöllä mikrossa. Tarjoile hummus ja jugurttikastike kylmänä. 

Tiramisu: Tarjoile Tiramisu jääkaappikylmänä ja ripottele kaakaojauhe päälle ennen tarjoilua.

Bon appetit!

2 thoughts on “Kolmen ruokalajin Ystävänpäivä aterian tarjoiluohjeet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *